By Admin on 27th June

The Romano residence is located on the northern part of Tel Aviv and sits on a small 3,500-foot lot. our client was a war veteran confined to a wheelchair for life. His basic requirements were two: to have an art studio in the basement and to be able to visualize the entire house from the master bedroom, where he was confined to  long periods of time.

The design concept was based on the creation of “a four-story high single space” that would allow a total perception of the house from any angle. A large skylight on the top and an open stairway (the house includes an elevator) made light penetration possible all the way down to the basement. The curving interior and exterior balconies facilitated movement with a wheelchair.

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: